Sågspecialisten söker servicetekniker

Företaget
Sågspecialisten AB är ett företag som arbetar med maskiner för träbearbetning. Företaget startades 1994 och ligger på Haga Industriområde i Jönköping.
Sågspecialisten säljer, installerar och utför service på maskiner som vi har agenturen för i Sverige. De företag som vi representerar kommer främst från Tyskland.
I vårt maskinprogram finns: justersågar, fingerskarvar, kapar, skivsågar, bredbandsputsar,
CNC-fräsar, standardmaskiner, hyvlar och flistuggar.

Vi söker en serviceinriktad, driven och strukturerad tekniker!
En utmaning för dig som vill ha många bollar i luften samtidigt och vill vara med där det händer.
Du kommer att få arbeta tillsammans med ett serviceteam i större projekt, men stor del av arbetet sker under eget ansvar. Genom ditt teknikintresse och din sociala förmåga är du expert på att hjälpa såväl kunder som säljare med direkt support av våra produkter både via telefon och genom kundbesök.

 

Arbetsuppgifter
Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna som resande servicetekniker inom vår bransch eller erfarenhet från liknande branscher. Du tillhandahåller goda kunskaper inom elektronik och mekanik, drivs av att lösa problem samt att på ett professionellt sätt ge våra interna och externa kunder teknisk support på företagets produkter. I dina uppgifter ingår också att utbilda kunder och ge teknisk support rörande våra produkter via telefon, mail och kundbesök.

 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen inom kundsupport ska du ha som lägst tekniskt gymnasium i kombination med minst 5 års yrkeserfarenhet. Du är bra på att kommunicera och du har en förmåga att använda tekniska termer och begrepp på ett sätt som kunden kan relatera till. God förmåga att både samarbeta och att arbeta självständigt är ett måste. Ett krav är att du behärskar engelska på hög nivå, i såväl tal som skrift. Kunskap i tyska är meriterande. Du har datavana och innehar naturligtvis B-körkort. Som person är du serviceinriktad, självständig och driven. Du brinner för teknik och problemlösning och gillar att jobba med kunder. Du är ansvarstagande, initiativrik och etablerar med lätthet relationer till kunder genom att vara ödmjuk och ha en hög social kompetens. Du har förmågan att hålla igång flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus och du trivs i en intensiv arbetsmiljö. Du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt och en god förmåga att prioritera och organisera ditt egna arbete som till stor del sker ute på fältet.
Du är införstådd i att arbete ofta sker på annan ort och detta medför övernattningar.

Eftersom vi jobbar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt till agneta@sagspecialisten.se dock senast 2018-05-25

Vi ser fram emot din ansökan!